Can’t Upload my pictures all of a sudden Error 110?

Home Forums HeroMachine Application & Forum Support Can’t Upload my pictures all of a sudden Error 110?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #1026
    Ubiquitous Pixel
    Ubiquitous Pixel
    Participant

    When I click “Add Attachments” and then proceed to upload…it says once it gets to 100% uploaded…

    [THE PICTURES NAME].png: Error 110 – Unable to copy file to user folder

    any ideas? I’ve tried multiple different pictures and still the same thing. Even tried switching browsers. Same thing…

    #42697
    Kaldath
    Kaldath
    Keymaster

    AMS made a post about this eariler today

    http://www.heromachine.com/forum/account-issues/trouble-uploading/#p45068

    Apparently he already spoke to Jeff about it who thinks it is a FTP server issue and suggested trying again later. If this problem is still around tomorrow I will contact Jeff about it again myself. In the meantime you can always upload to another site like photobucket or Deviantart then post the Direct link URL here in img tags, using the img button in the post toolbar like the example below:

    http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2014/123/3/8/lady_blaze_by_kaldath-d7gznqp.png

    http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2014/123/3/8/lady_blaze_by_kaldath-d7gznqp.png

    #42244
    Avatar
    AFDStudios
    Keymaster

    Hey all, sorry about the problems. I tried it myself and got “Error 108 – Could not create user folder” when uploading a forum image, so I changed the permissions on the forum upload folder, tried again, and this time it worked. Can you try uploading something and letting me know if it works for you as well?

    Thanks!

    #42245
    Blue Blazer
    Blue Blazer
    Participant

    Just tried it, same issue.

    #42249
    ams
    ams
    Participant

    Not working on Chrome or Explorer.

    #42253
    Kaldath
    Kaldath
    Keymaster

    Jeff, I was just trying to do my caption contest winner post and was also unable to upload images to the blog

    #42708
    Avatar
    AFDStudios
    Keymaster

    OK, I think Ben figured out the issue and fixed it. Can y’all check again?

    #42710
    Kaldath
    Kaldath
    Keymaster

    Test

    Big-Cat.PNG

    Well looks like it is working

    #42715
    ams
    ams
    Participant

    Looks like we are back up and running….testing

    ALL-STAR.PNG

    #42693
    Ubiquitous Pixel
    Ubiquitous Pixel
    Participant

    Yup we are all a happy family again! *Claps happily*

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.