Why won’t it let me export my image?

Home Forums HeroMachine Application & Forum Support Blog, Forum, or Other Web-Site Issues Why won’t it let me export my image?

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  Jeff Hebert 2 years, 2 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #371

    DW14
    Member

    Every time I go to export my image it says this: Duplicate headers received from server
    The response from the server contained duplicate headers. This problem is generally the result of a misconfigured website or proxy. Only the website or proxy administrator can fix this issue.
    Error 349 (net::ERR_RESPONSE_HEADERS_MULTIPLE_CONTENT_DISPOSITION): Multiple distinct Content-Disposition headers received. This is disallowed to protect against HTTP response splitting attacks.

    can someone help me?!?!?!?!?

    #9199
    Kaldath
    Kaldath
    Keymaster

    Passing this along to Jeff to investigate, in the mean time I would suggest taking screen captures to save your images instead of exporting.

    #9201

    DW14
    Member

    thanks

    #9202

    Jeff Hebert
    Keymaster

    That’s weird, I’ve never seen that happen before. I just tested it from my laptop and it’s working fine, so it sounds like something specific to your network connection. Who do you use for an Internet Service Provider? What web browser are you using?

    The first thing I’d try would be to use a different browser and see if the problem persists. If not, then it’s a browser issue of some sort, and if it does then it’s probably something with how your ISP is working, like maybe everyone coming from there has the same address or something weird.

    I dunno, this is going to be a tough one to figure out. Like I said, I’ve never heard of it before. Weird.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.