New Forums Text Pasting

Home Forums HeroMachine Application & Forum Support New Forums Text Pasting

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  Funkmachine7 6 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #112383
    JR19759
    JR19759
    Keymaster

    Ok guys, I’ve noticed a few people (including myself) have been having an anomaly occur when pasting text into the forums from other places. Something like this:
    <p style=”margin: 0px; font-size: 12px; line-height: normal; font-family: Helvetica;”>Sample Text Example For Pasting Text Into The New Forums</p>
    Now what this should say is Sample Text Example For Pasting Text Into The New Forums, without the additions at the start and end. This is just a very basic example, but I’ve seen some that are a lot worse.

    The way to sort this out is after you’ve pasted the text into the reply box, you should see two buttons in the top right corner of the reply box, one that says Visual and one that says Text. If you go to the text box you’ll be able to see your post as a text file, including the code that tells the program to place the image in the post, to make certain words bold or italic and what segments are pasted in. If you delete the paste code it will remove the excess code that shows up in the post when submitted, without affecting the post its self (unless you delete the wrong bit and lose some of what you posted, but that’d be your fault not mine).

    I would sort it all out myself after you’ve posted, but in some cases it’s hard to tell where the code ends and the post begins, so I’d rather not mess up your posts.

    #112424
    Stulte
    Stulte
    Participant

    Oh, that makes sense, thanks for letting us know.

    By the way, will our PM’s be restored, or are they lost forever?

    #145454

    Funkmachine7
    Participant

    This the thread you meant JR?

    Here’s what i want to post:
    (broken links on purpose)

    Ok here’s the new song.
    Lets see what make of: a href=”https://www.youtube.com/watch?v=hy6rGMDE0UU”><span id=”eow-title” class=”watch-title” dir=”ltr” title=”Horslips The Tain 06 Dearg doom”>Dearg doom. </span>
    by a href=”https://en.wikipedia.org/wiki/Horslips”>Horslips from there 1973 Studio album a href=”https://en.wikipedia.org/wiki/The_T%C3%A1in_(Horslips_album)”>The Táin.
    Here are the a href=”http://www.metrolyrics.com/dearg-doom-lyrics-horslips.html”>lyrics.

    Simple right?
    Just a link to the song on youtube, the bands wikipedia page, album page and the lyrics.

    #145455

    Funkmachine7
    Participant

    When i tried to post that with working links it didn’t post.
    No errors just a reload of the page and no post showing.
    It’s odd and frustrating.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.